Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2011 10:40 - Цени за уеб дизайн - как да получим конкретна представа
Автор: edgesoft Категория: Технологии   
Прочетен: 3357 Коментари: 0 Гласове:
1



Когато осъзнаете важността на това вашият бизнес да бъде в онлайн, следващата стъпка би била да намерите възможности за изработка на сайт. Проучване относно конкретни цени за уеб дизайн е твърде вероятно да не може да се осъществи само чрез разглеждане на сайтовете на студиата за уеб дизайн в онлайн. Съществена част от тях нямат обявени детайлни уеб дизайн цени на уеб сайта си и за да получите конкретна оферта е нужно да се свържете с тях.

Набиране на информация за цени за изработка на уеб сайт

Ако желаете да получите адекватна представа относно цената за изработване на вашия бъдещ интернет сайт, е нужно да осъществите детайлно проучване. Първо, изберете тези компании, които намирате подходящи за изпълнители на вашия проект. Ако искате да получите оферта, обикновено е достатъчно да попълните формуляр за запитване през сайта на съответната фирма за уеб дизайн. Изпратете максимално изчерпателна информация за това, което държите да се създаде. Колкото по-подробна и добре обяснена е дадената от вас информация, толкова по-точна ще бъде и отправената ви оферта.

Детайли, които би било важно да предоставите като информация, като обяснявате какво точно искате да получите:

  • коя ще е най-значимата цел на бъдещия сайт?
  • съществуват ли стриктни времеви ограничения за изработката на сайта, които на всяка цена трябва да се спазят?
  • какъв тип информация ще е достъпна на интернет сайта?
  • какво желаете да имат възможност да правят посетителите на сайта – дали само да прочетат публикуваното съдържание или е необходимо да е на разположение определен социален или интерактивен елемент?

Осигурете си няколко оферти, за да сте подготвени да направите обективно съпоставяне на включените в офертата срок и цена за изработка на сайта.

Съпоставяне на предложенията за цени за уеб дизайн

Събраните предложения за изработване на сайт е нужно да бъдат оценени една спрямо друга, което всъщност не представлява тривиална задача. В общия случай има големи различия в по отношение на. Важно е обаче освен предложените цени, внимателно да разгледате в детайли останалата част компоненти в предложението. Например, гаранция за удовлетвореност или гаранция за качествено изпълнение, гаранционна поддръжка, наличност на система за управление на цялото съдържание, оптимизация за Google, Yahoo и др. търсачки и др.

Евтината уеб дизайн цена като нищо може да ви струва всъщност доста скъпо

Недейте да оценявате предложенията единствено спрямо цената. Цената за изработка на уеб сайт би могла да бъде твърде измамна. Евтината цена може да се окаже много висока в крайна сметка, ако разработеният уеб сайт излезе недобър и не изпълнява целите, заложени изначало.

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: edgesoft
Категория: Технологии
Прочетен: 35257
Постинги: 10
Коментари: 13
Гласове: 11
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930