Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2011 16:32 - 7 български сайта за електронни картички
Автор: edgesoft Категория: Технологии   
Прочетен: 7530 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 21.12.2011 11:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image


 Има толкова много интернет сайтове за електронни поздравителни картички, но много от тях са на английски и не винаги са подходящ вариант, когато искате да изпратите картичка на приятели, колеги или партньори в България.

За щастие има и български сайтове за електронни картички, които можете да използвате. И за да не се лутате и да ги издирвате, ние сме събрали на едно място нашите 7 предпочитани сайта за електронни поздравителни картички.

оригиналната статия ще откриете тук: 7 български сайта за електронни картички
 

vcards.bg

Създаделите на vbox7.com ви представят един много приятен сайт с богата колекция от е-картички - vcards.bg. Ще откриете картички за всеки повод, като несъмнено ще са ви полезни през настоящия сезон колекциите от е-картички за Коледа и за Нова година. Неслучайно този сайт е на първо място, макар настоящият списък да не е класация. Просто това е сайтът който най-много ни харесва. По-наблюдателните ще забележат даже, че картинката на статията е взаимствана именно от vcards.bg.


 

Кartichki.bg

Ако търсите картичка с оригинално пожелание, може би ще ви допадне Kartichki.bg. Тук ще откриете разнообразние от е-картички с пожелания, като и на този сайт има богата колекция от Коледни и новогодишни е-картички.


 

MakeYour.Net/eCards

Сайтът MakeYour.Net предоставя колекция от е-картички, включително анимирани картички, подредени по колекции. Допадат ни картичките в колекцията за Коледа и Нова година и може би ще се харесат и на вас.


 

поздрав.net

Ако предпочитате сами да надпишете картичката, вместо да изпратите картичка с готово послание, тогава може би ще ви хареса сайтът поздрав.net, където ще откриете красиви и стилни е-картички, които сами можете да надпишете и да изпратите. Новогодишните и Коледните картички на поздрав.net са особено красиви, а разнообразието е достатъчно голямо, така че със сигурност ще намерите нещо подходящо за вашия вкус.


 

greetings.dir.bg

Един от най-старите сайтове за е-картички в България е greetings.dir.bg. Ще намерите многообразие от картички, включително огромна колекция от новогодишни и Коледни картички, но далеч не всички са особено хубави, така че може да се наложи да се поровите, докато откриете подходящата картичка. А и възрастта на сайта за съжаление му личи, но пък както казахме - има огромен избор от картички.


 

pozdravi.net

Макар да е много близък като име, сайтът pozdravi.net е много различен от споменатия по-горе сайт поздрав.net. Картичките, които ще откриете тук, са предимно такива с предварително написано послание. За тези от вас, които не желаят да се мъчат, съчинявайки свое послание, този сайт е подходящ избор. Има някои Коледни и новогодишни е-картички с трогващи послания.


 

kartichki-bg.com

На kartichki-bg.com ще откриете най-разнообразни е-картички - с послание, без послание, анимирани, забавани, сериозни... Със сигурност ще откриете подходяща картичка за вашия случай, особено ако търсите е-картичка за коледа или нова година, каквито има много.
 

С това се изчерпва настоящият списък, който не претендираме да е изчерпателен, но пък за сметка на това се надяваме да ви помогне да откриете подходяща е-картичка, която да разпратите по повод наближаващите празници.


оригиналната статия ще откриете тук: 7 български сайта за електронни картички




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. graucho - любопитно ми е
12.12.2011 17:04
на GSM- номер, как може да се изпрати картичка?знае ли някой? къде-къде е по-приятно човек да получи коледна картичка на телефона, отколкото да научи, че е избран да играе за не знам си колко милиона:))
цитирай
2. edgesoft - MMS?
12.12.2011 17:16
Може би като MMS. Например, Globul имат каталог за поздравителни MMS картинки: http://my.globul.bg/mg/myglobul.portal?action=multimedia&pkey=62&jkey=66&brand=Mio

Не знам останалите оператори дали имат. Но винаги можеш да си свалиш някоя картинка на твоя телефон и да я пратиш като MMS. Вече въпросът е с цената на самия MMS, както и дали получаващия има настроени MMS, но ако е със смартфон, гаранция ще може да я получи без проблем, а и всеки по-нов телефон си получава настройките автоматично от мрежата, трябва да е с някой по-стар телефон, за да не може да получи MMS-a.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: edgesoft
Категория: Технологии
Прочетен: 35259
Постинги: 10
Коментари: 13
Гласове: 11
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930