Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2011 15:43 - Изработка на уеб сайт
Автор: edgesoft Категория: Технологии   
Прочетен: 2608 Коментари: 7 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Наличието на фирмен уеб сайт и съответно нуждата от уеб дизайн услуги, е все по-наложително. Все повече клиентите употребяват в много случаи Интернет, за да открият не непремено единствено информация, но и също така да закупят даден продукт или да изберат изпълнител или доставчик за търсената от тях услуга. Един бизнес има нужда да е представен нлайн, за да бъде лесно откриваем за потенциалните си клиенти на предлаганите продукти или услуги.

Уеб сайт изработка – начинание за професионалисти

Изработката на сайт трябва да се има предвид не е дейност, с която ще се справи случаен човек, даже и да употребява отлично Интернет и компютър. Има нужда от детайлни познания и умения, за да бъде изграден сайт, който да е с добра визия и да има очакваната функционалност. Дойде ли моментът за осигуряване на присъствие в Интернет, голям брой съдружници и/или управители на фирми, се обръщат към специалисти в ИТ сферата за разработката на уеб сайт.

Има голям брой фирми , предлагащи изработка на уеб сайт. Немалко разполагат с каталог с реализирани уеб сайтове, което прави по-лесно за бъдещите им клиенти да си създадат впечатление за нивото на предоставяните услуги и създадените до тук уеб проекти. Освен това, собственият сайт на уеб дизайн студиото също е един вид пример за нивото на качеството на предоставяните от тях уеб дизайн услуги.

И въпреки това, спирането на конкретна уеб дизайн фирма, която да създаде бъдещия ви сайт е трудно.

Избирането на компания за уеб дизайн е сериозна задача

Като за начало, когато тепърва вземате решение да осигурите представяне онлайн на организацията си и вземате решение кой да създаде първия ви уеб сайт, от голямо значение е финансовият фактор. В редки случаи финансовото положение ви дава възможност да направите кой знае колко голям разход за уеб сайт. Същевременно, евтин интернет сайт в много случаи би означавало компромис с качеството – или на на дизайн и технически възможности или последващата поддръжка. А това също така не е добър вариант, още повече, когато това е стартът ви в онлайн пространството.

Допълнителен възпрепядстващ фактор е обстоятелството, че много уеб дизайн студиа не публикуват конкретна и ясна информация по отношение на точните цени за уеб дизайн. Тази тенденция се обяснява от безспорния факт, че наистина дори два идентични по сложност уеб сайта не могат да се намерят, а точната цена за изработка на уеб сайт е различна в зависимост както от желанията на клиента относно визия и функционалност, така и от опита и уменията на наетите от фирмата програмисти и дизайнери.

Важно е да сте много внимателни в избора на компания за уеб дизайн, която да разработи вашия уеб сайт

Имайте предвид, че подбирането на уеб дизайн компанията, изисква проучване и провеждане на поне няколко консултации с избрани потенциални разработчици, преди да направите избора на фирма, на която да бъде възложенa разработката на бъдещия ви сайт.

Това решение ще е значим фактор за успешността на сайта ви, затова не прибързвайте с фазата на проучване и избиране на уеб дизайн компания – струва си да отделите време и ресурси, за да направите качествен избор.

 



Гласувай:
7



Следващ постинг

1. анонимен - Имам един въпрос, когато ползваш ...
10.12.2011 19:58
Имам един въпрос, когато ползваш платен хостинг и домейн , може ли хакер да ти манипулира трафика, статистиката, коментарите и посещенията на сайта?
цитирай
2. edgesoft - защо точно това да прави хакер?
11.12.2011 02:22
Ако някой успее да получи достъп до хостинг акаунта ти, може и да успее да манипулира въпросните статистики, макар че е доста малко вероятно - обикновено файловете, на базата на които се генерират статистиките, са извън твоя акаунт на сървъра. Освен това, ако някой има достъп до акаунта ти, има къде по-големи поразии, които може да направи, защо да се занимава със статистиките?
цитирай
3. анонимен - Марияна Давидова се казвам мога да ти напиша и адреса си ако те вълнува
11.12.2011 12:34
Защото в момента съм на безплатен хостинг и ми се манипулират статистиките и комуникацията с хората и от там по-малка посещаемост , а отделно ми се манипулира монетаризацията . Тяхната цел е не да ми правят големи поразии, защото ще опищя пространството, а да ме мъчат, което е пак големи поразии.
Случайни хора могат ли да бъркат във сървърите? Да нали, щом без проблем го правят в тези на Google.
Дали служителите на Google в другите държави си позволяват подобни волности с потребителите си?
Въпросът ми е ако отида на платен хостинг на друго място дали има смисъл след като компютърът ми е под непрекъснато наблюдение на службите и всяка парола за достъп им е известна?
цитирай
4. edgesoft - Проблемите ви са твърде сериозни, ...
11.12.2011 12:42
Проблемите ви са твърде сериозни, за да мога аз или който и да е тук да може дс ви помогне...
цитирай
5. анонимен - За помощ вече ми е ясно, че няма да ...
11.12.2011 12:58
За помощ вече ми е ясно , че няма да получа в тази затънтена губерния, но потвръдете ми, че при моите обстоятелства няма смисъл да си давам парите за частен хостниг!?
цитирай
6. анонимен - Извинете, че ви досаждам отново, но ...
11.12.2011 13:03
Извинете , че ви досаждам отново , но все пак ще опитам с платения хостинг, а ако и там нещата са същите , ще се обърна към международна интернет полиция и ще ги украся едно хубаво местните ДС /вярвам , че правописната ви грешка е случайна и неволна/ величия, пък ако ще да ме изядат червеите. То това сега не е живот. Живеем в кочина, в която всеки момент може да ти мушнат ножа за кеф!
цитирай
7. apostapostoloff - Каквато и компания да избереш,
12.12.2011 15:57
ще те измамят, защото уеб дизайнерите не умеят да съставят текстове към сайтовете, а текстовете са НАЙ- ВАЖНОТО нещо!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: edgesoft
Категория: Технологии
Прочетен: 35260
Постинги: 10
Коментари: 13
Гласове: 11
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930